Hur man slår ångest på ditt körprov

Hur man slår ångest på ditt körprov

Hur man slår ångest på ditt körprov

Hur man slår ångest på ditt körprov, Processen för att få ett giltigt svenskt körkort kan vara mycket lång och komplicerad. Det innebär flera komplicerade procedurer som kan vara mycket frustrerande särskilt för utlänningar. Vår byrå kan dock hjälpa dig att övervinna dessa komplikationer och få dig ett giltigt svenskt körkort inom 5 dagar. Men om du skulle vilja följa de komplicerade långa officiella procedurerna för att skaffa ett giltigt svenskt körkort, kommer här lite viktig information nedan.

Det enklaste sättet att få svenskt körkort är förstås om professionella mellanhänder hjälper dig i denna process. Du kan kontakta denna förmedlare för att få hjälp med att ta svenskt körkort inom några dagar. Dessutom kan denna byrå hjälpa utlänningar att ta sitt svenska körkort mycket enkelt inom några dagar. De kan också hjälpa dig att byta ut ett utländskt körkort mot ett svenskt inom några dagar. Dessa tjänster tillhandahålls även av våra partners i många andra länder.

 

Innan ditt test

Läs motorvägskoden. Gå sedan tillbaka och läs den igen. Även om något inte har dykt upp på dina körlektioner kan det hjälpa dig att veta hur du ska gå vidare om du hamnar i ett nytt scenario.
Titta på falska körprov online. Försök att sätta dig i förarens skor och se om du kan se något som du skulle ha gjort annorlunda. I slutet av videon kan du se om dina observationer stämmer överens med feedbacken från förarprövaren. Även om detta är tidskrävande, kan det ge dig användbara insikter om hur du kommer att bedömas på dagen.
Om du inte är säker på varför du gör något som du gör, be din instruktör att förklara det för dig igen, även om du gör rätt varje gång. När orsaken till att du gör det klickar har du inga problem med att tillämpa den varje gång du kör.

Öva mindfulness.

Att kunna lugna sig själv på ett säkert och kontrollerat sätt skulle kunna göra skillnaden mellan godkänt och misslyckande. Det är viktigt att komma ihåg att olika saker fungerar för olika människor, så prata med din instruktör och prova olika metoder. Vissa människor tycker om att hålla fönstret närmast dem lätt öppet, så att frisk luft kan komma in. För mig var det att ha radion på på en mycket låg nivå, så att jag kunde få tillbaka min uppmärksamhet till musiken när som helst. drev mot påträngande tankar. Det finns länkar till ytterligare resurser längst ner på den här bloggen som du kan ha nytta av.
Omformulera dina negativa tankar. Till exempel, om du känner att du *måste* klara dig, då kan du hamna under så stor press att din koncentration påverkas. Påminn dig själv om att du har förberett dig väl, men om du inte klarar den här tiden är det inte slutet på din karriär som förare. Du kommer att få försöka igen och världen kommer fortfarande att snurra efteråt. Jag tog mig igenom dessa fem tester genom att använda reframing. Prova och se om det fungerar för dig!
Ha en lugn kväll innan den stora dagen.

Dagen för ditt prov

Släpp alla tankar på att dricka alkohol eller ta droger – antingen kvällen innan eller dagen för ditt test – ur ditt sinne. Det kan tyckas vara en självklar sak att säga, men det gör det inte mindre viktigt!

Ät lite mat och håll dig hydrerad. Det finns inget värre än att ha skakningar före och under ditt test och att fokusera på en morrande mage kommer att störa din koncentration.

Be din instruktör om en timslång lektion innan ditt prov. Detta ger dig chansen att träna i sista minuten, fräscha upp manövrar och lossa lite.

Det är helt acceptabelt att låta examinatorn veta om du har ytterligare stödbehov. Engelska är inte mitt första språk, så jag gjorde det klart när jag satte mig i bilen och bad att alla instruktioner skulle vara så enkelt som möjligt. Examinatorn tillkom mer än gärna detta och upprepade till och med varje instruktion två gånger.

Under ditt test, gör säkerheten till din främsta prioritet. Om du har blivit tillsagd att gå till vänster, men du är till exempel i en högerfil, gå dit körfältet tar dig. Du kanske måste stanna och tillåta din instruktör att omdirigera, men det som är viktigt är att du visar din förmåga att följa trafikreglerna och alltid är medveten om din omgivning.

Var uppmärksam på din examinators feedback efter provet, oavsett om du blir godkänd eller inte. Detta är vad som kommer att vara mest användbart för dig efteråt.

Slutligen, håll dig säker, lita på dig själv och din instruktör och ta ditt test som en lärandeupplevelse, oavsett resultatet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *